Populære kategorier

Velkommen til NordMas

Hos NordMas sælger vi kvalitets trucks til fornuftige priser. Vi forhandler diesel-, gas-, el-, warehouse- og medbringertrucks. Vi er særlige specialister i medbringertrucks med mere end 25 års erfaring i branchen – vi ved om nogen behovet for fleksibilitet. Vi bestræber os på at være din foretrukne leverandør og servicepartner!

NordMas forhandler Transmanut, ECOVRAC og Baoli.

Hos NordMas er vi dedikerede til at levere produkter og ydelser, der opfylder dine behov og forventninger. Vi stræber efter at skabe langvarige relationer baseret på tillid og pålidelighed. Med vores mission om at være din foretrukne forhandler af kvalitets trucks og yde den bedste service, samt vores vision om at være den mest attraktive samarbejdspartner i truck- og logistikbranchen, lever vi op til vores værdier om kvalitet, fleksibilitet, effektivitet og ordentlighed. 

 

 

Leje og Leasing

Hvorfor vælge os? Hos os er kunden altid i centrum. Vi stræber efter at være din foretrukne samarbejdspartner ved at levere den bedste service og pålidelighed. Anders og hans erfarne team står klar til at hjælpe dig med rådgivning og support, så du kan træffe de bedste beslutninger for din virksomhed. Vi forstår vigtigheden af driftssikre maskiner og økonomisk fleksible løsninger, derfor tilbyder vi skræddersyede aftaler, der passer præcis til dine behov.

Når du samarbejder med os, får du fleksible løsninger, der imødekommer både kort- og langtidsleje af maskiner, der altid er klar til brug. Vores komplette service inkluderer serviceaftaler i alle leje- og leasingaftaler, så du altid er sikret driftsklare maskiner. Vi tilbyder økonomisk fordelagtige leasingaftaler, der ikke belaster din likviditet og giver dig faste månedlige omkostninger. Med over 25 års erfaring er vores team altid klar til at rådgive dig om den bedste løsning for din virksomhed.

 


 

Service og reservedele

Din servicepartner inden for gaffeltrucks, lagerteknik og medbringertrucks er NordMas. Vi tilbyder omfattende service og reparationer på alle fabrikater af gaffeltrucks samt lagerteknik og medbringertrucks. Vores team af erfarne teknikere står klar til at sikre, at dine maskiner altid er i topform og klar til at klare selv de mest krævende opgaver.

Vi tilbyder fleksible aftaler, herunder samarbejdsaftaler, serviceaftaler eller servicekontrakter, der kan tilpasses præcist til dine behov. Vi sikrer gennemsigtighed og kontrol med klare prisstrukturer og overslag på større reparationer. Med vores servicekontrakt får du forudsigelige omkostninger med en fast månedlig ydelse, så du undgår uventede udgifter.