NordMas.dk lancerer ny og mere brugervenlig webshop

Oprettet d.

NordMas.dk lancerer ny og mere brugervenlig webshop

Hos NordMas.dk er vi stolte af at kunne præsentere vores nye og forbedrede webshop, som er designet med fokus på at give vores kunder den bedste online oplevelse. Efter en omfattende opdatering kan vi nu tilbyde en mere moderne og brugervenlig platform, hvor det er lettere at finde, købe og læse mere om de produkter, vi forhandler.

Den nye webshop er udviklet med vores kunders behov i centrum. Vi har lyttet til jeres feedback og gjort det enklere og hurtigere at navigere rundt på siden. Hele webshoppen er nu også opdateret med de nyeste maskiner fra Transmanut, ECOVRAC og Baoli. På hver produktside er det også muligt at finde databladet på den pågældende maskine.

Som en del af opdateringen tilbyder vi nu også muligheden for at købe light warehouse-produkter som palleløftere, stablere og sækkevogne direkte i webshoppen. Dette betyder, at vores kunder kan få adgang til et bredere sortiment af kvalitetsprodukter, som nemt kan bestilles og leveres direkte fra vores hjemmeside. Vi tror på, at denne tilføjelse vil være til stor gavn for vores kunder, der nu kan få alle deres behov dækket ét sted.

Hos NordMas.dk er vi dedikerede til konstant at forbedre vores services og produkter. Den nye webshop er et skridt på vejen mod at levere en endnu bedre kundeoplevelse, og vi er spændte på at høre jeres feedback. Vi inviterer alle til at besøge den nye webshop på www.NordMas.dk og opleve de mange forbedringer selv.

Besøg os i dag og se, hvad vi kan tilbyde!