NordMas deltager i Transport Expo 2024

Oprettet d.

NordMas deltager i Transport Expo 2024

 

 

Vi hos NordMas er glade for at kunne meddele, at vi deltager i Transport Expo 2024, som finder sted den 7. - 8. september på Volvo Danmarks område i Taastrup. Dette er en fantastisk mulighed for os at præsentere vores nyeste medbringertrucks fra Transmanut og Baoli.

Transport Expo 2024 er årets største begivenhed for transport- og logistikbranchen. Her samles fagfolk for at dele den nyeste viden og udforske de seneste teknologiske fremskridt. På vores stand (nummer 11) vil vi præsentere de avancerede Transmanut TCI-MF 4-vejs medbringertrucks. Disse trucks tilbyder høj produktivitet og enestående stabilitet, med unik manøvredygtighed og automatiske LED-lys for maksimal sikkerhed.

Vi inviterer alle besøgende til at komme forbi vores stand for en kop kaffe og en snak. Vores eksperter vil være til stede for at demonstrere vores produkter og diskutere, hvordan vores løsninger kan optimere din virksomheds logistik.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Anders Bloch på +45 20 73 31 71 eller via e-mail på info@nordmas.dk. Vi ser frem til at møde dig på messen og dele vores passion for transport og logistik.