Transmanut lancerer deres første elektriske medbringertruck

Oprettet d.

Transmanut lancerer deres første elektriske medbringertruck

Transmanut, en førende producent af medbringertrucks og specialiserede transportløsninger, fejrer i år sit 40-års jubilæum med en markant nyhed – lanceringen af deres første elektriske medbringertruck. Dette nye skridt kommer som en direkte reaktion på den stigende efterspørgsel efter mere bæredygtige og støjsvage løsninger inden for transport, især fra kunder i energisektoren, der arbejder på at reducere deres CO₂-aftryk.

”Denne elektrificering af vores medbringertrucks er noget, vores kunder har efterspurgt længe,” fortæller Aurélie Fromet-Savignard, co-direktør for Transmanut. Den nye el-truck, der blev præsenteret i november sidste år, har allerede fået stor opbakning fra markedet. ”Den støjsvage drift skaber ikke kun komfort for føreren, men er også ideel til brug i byområder, hvor lav støjforurening er afgørende,” tilføjer hun.

Foruden denne innovation har Transmanut udvidet deres produktionskapacitet med en ny 4.500 kvadratmeter stor bygning, som blev færdig i januar 2024. Den nye facilitet, der repræsenterer en investering på 4 millioner euro, inkluderer moderne maskiner til metalbearbejdning og kedelværk til tunge tanke. ”Dette vil gøre det muligt for os at øge vores produktionskapacitet markant og samtidig imødekomme både den nuværende markedsdynamik og fremtidige eksportmuligheder,” forklarer Fromet-Savignard.

Vi hos NordMas ser frem til at modtage den første elektriske medbringertruck og glæder os til at vise den frem.