NordMas styrker sortimentet med Palfinger medbringertrucks

Oprettet d.

NordMas styrker sortimentet med Palfinger medbringertrucks

Vi er glade for at kunne præsentere en spændende udvidelse af vores produktsortiment hos NordMas. Vi har indgået et samarbejde med Palfinger, der gør os til officiel forhandler af deres anerkendte medbringertrucks på det danske marked. Dette nye partnerskab gør det muligt for os at tilbyde en komplet og alsidig portefølje af løsninger til transportbranchen.

Nye innovationer inden for medbringertrucks

Palfinger har netop lanceret deres nye FL Serie, som er udviklet med fokus på chaufførens sikkerhed og komfort. En af de mest markante forbedringer i serien er det drejelige sæde, der kan dreje 25 grader ud mod føreren, hvilket letter ind- og udstigning. Serien omfatter også en elektrisk model, som vi hos NordMas ser frem til at teste og præsentere for vores kunder. Denne serie adskiller sig fra tidligere modeller ved at have sædet placeret på siden af trucken for at optimere udsynet for føreren.

Samarbejdet med Palfinger

"Vi har valgt at indgå et samarbejde med Palfinger om forhandling af deres medbringertruck på det danske marked. Vi ser Palfingers produktprogram som et stærkt supplement, der er med til at gøre vores medbringertruck-program komplet. Palfinger har præsenteret en helt ny serie af medbringertrucks på IAA-messen i Hannover, og der er ingen tvivl om, at med den nye serie bliver Palfinger en betydelig spiller. Vi er derfor glade for, at vi er blevet valgt som deres samarbejdspartner," udtaler Anders Bloch, direktør og ejer af NordMas.

Hvis du ønsker at vide mere om Palfingers nye FL Serie eller om vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 72 60 96 00 eller via e-mail på info@nordmas.dk.